Zašto ne biste trebale pod nož mlade, otkriva supruga engleskog fudbalera Stevena Gerrarda. Alex nikada nije prežalila operaciju grudi kojoj se podvrgnula sa samo 18 godina. Otada muku muči s odabirom odjeće, bila je tema sprdnje na vlastitom vjenčanju...


Alex je naime bila i tema sprdnje na vlastitom vjenčanju, kum je cijeli govor posvetio njenim implantatntima.

Alex Curran poznata manekenka i modna kolumnistkinja Daily Mirrora, supruga popularnog engleskog fudbalera Stevena Gerrarda u svojoj novoj kolumni otkriva razloge zbog kojih je požalila operaciju povećanja grudi.

Naime Alex je pod nož otišla sa samo osamnaest godina, u ordinaciju je ušla s košaricom B, a izišla s brojem D. Sedam godina nakon, Alex upozorava mlade cure da ne naprave grešku poput nje.

Njeno loše iskustvo nije naime vezano uz grešku prilikom operacije, niti uz rizik ili pak strah zbog učinjenog, Alex od operacije muku muči s odabirom prikladne odjeće.

'Velike grudi donijele su mi probleme, posebice s odabirom odjeće. Stoga savjetujem svim mladim curama da dobro razmisle prije negoli se odluče na operaciju', izjavila je Alex.

Iako se brojni dive njenom izgledu i načinu život ona nije sretna, njene grudi nisu ono što je željela. Priznaje kako ju je šokirao njihov izgled nakon što je rodila jer je njeno tijelo poprimilo potpuno novi izgled.

Iako se sada lakše nosi s njima i dalje žali zbog operacije. Alex je naime bila i tema sprdnje na vlastitom vjenčanju, kum je cijeli govor posvetio njenim implantatntima.

Dok je još bila u vezi s sadašnjim suprugom javno je obznanila kako je povećala grudi i kako je to učinila zbog vlastitog zadovoljstva.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju