Lijepa članica žirija Britain's Got Talent 38. godišnja Amanda Holden fotografirala se bez trunka šminke i pokazala svježe i mladenačko lice. Ipak, za njezin izgled nisu zaslužni samo dobri geni, već, kako je sama priznala, redoviti tretmani botoksom

Može i bez šminke

Za većinu žena koje se približavaju četrdesetoj godini života, snimati se ili pojaviti se bez šminke jednostavno nije opcija.

Ne vidim nikakvog smisla u dostojanstvenom starenju. Botoks doživljavam kao odlazak frizeru ili pranje zubi... Održavanje, kaže Amanda Holden

No, članica žirija 'Britain's Got Talent' Amanda Holden odlučila je učiniti upravo to - hrabro se pojaviti u prirodnom izdanju bez trunke šminke.

Iako izgleda drukčije nego li kad je na njoj profesionalno nanesen make up, Amanda koja izgleda mladenački svježe, izjavljuje, moje usne su potpuno prirodne.

Pik tamo, pik tu

Ipak, lijepo lice glumice nije isključivo zasluga dobrih gena i zdravog života. Amanda je naime priznala kako se poprilično oslanja na botoks kako bi njezino lice izgledalo lijepo.

- Ne vidim nikakvog smisla u dostojanstvenom starenju, kaže Amanda duhovito i dodaje kako ima botoksa na čelu, oko očiju i nosa.

Glumica je prvi put koristila botoks prije dvije godine kada je dobila uočljive bore na snimanju pod vrelim afričkim suncem.

Prve bore

- Snimala sam film 'Wild at Heart' koji smo snimali u Africi. Vidjela sam koliko se šminkeri bore s boricama oko moji očiju i kako nanose sve više i više šminke. To me zaista počelo smetati i otišla sam na tretman botoksom. To je bilo to, priznaje glumica.

Danas to smatra gotovo higijenskim zahvatom ili kako kaže Simon Cowell još jedan član žirija i osvjedočeni ljubitelj botoksa, 'to je poput pranja zubi, održavanje, jednako kao što odlazi na pramenove.

Poput pranja zubi

- Dokle god ne pretjeruje s količinom, u redu je kaže Amanda koja ima normalnu facijalnu mimiku. Ima još malo botoksa na čelu no već je pri kraju, pa ću otići na novi tretman. Ma znam da su bore dio karaktera, no kome je to potrebno!

Ipak glumica je odlučila kako nikada neće otići pod nož i napraviti face lift, a demantira i kako je stavila injekcije kolagena u usne.

'Kupila sam kćeri botoks za 18. rođendan'

Znam da ću jednog dana izgledati onako kako bi i trebala u određenim godinama… ma, to je laž! Želim izgledati kao Joan Rivers. Ne vidim smisla u dostojanstvenom starenju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju