Angelina Jolie koja se već godinama nalazi na listama najljepših i najseksepilnijih žena, ovoga je puta odnijela titulu najljepše žene na svijetu. Tako su odlučili čitatelji američkog magazina Vanity Fair koji su lijepoj Angie dali 58 posto glasova.

Angelina Jolie je proglašena za najljepšu ženu na svijetu prema anketi čitatelja američkog magazina Vanity Fair.

Od milijardu žena na našem planetu, samo bi ih devetnaest po našem mišljenju moglo uzrokovati rat. Te moderne Helene Trojanske dolaze s obje Zemljine polutke. Među njima su legendarne ljepotice, jedna kraljica, jedna prva dama i najmanje dvije žene koje su spavale s Leonardom DiCapriom, stoji u Vanity Fairu

Angelina je osvojila 58 posto glasova, a na drugom mjestu, no s mnogo manje glasova zasjela je Gisele Bundchen za koju je glasovalo tek 9 posto. Na trećem je mjestu, no sa samo 4 posto glasova glumica Halle Berry.

Anketa se provela online, a u užem izboru od devetnaest najljepših bile su Beyonce Knowles, Gwyneth Paltrow, Bar Refaeli, kraljica Ranija, Carla Bruni....

- Od milijardu žena na našem planetu, samo bi ih devetnaest po našem mišljenju moglo uzrokovati rat. Te moderne Helene Trojanske dolaze s obje Zemljine polutke.

Među njima su legendarne ljepotice, jedna kraljica, jedna prva dama i najmanje dvije žene koje su spavale s Leonardom DiCapriom, stoji u Vanity Fairu. Potonje Di Caprijeve djevojke su Gisele Bundchen i Bar Rafaeli.

Najljepših devetnaest prema Vanity Fairu su:

1. Angelina Jolie, 58 %
2. Gisele Bundchen, 9 %
3. Halle Berry, 4 %
4. Penelope Cruz, 3 %
5. Scarlett Johansson, 3 %
6 Jennifer Connelly, 3 %
7. Jordanska kraljica Rania, 3 %
8. Bar Refaeli, 3 %
9. Catherine Deneuve, 2 %
10. Freida Pinto, 2 %
11. Natalia Vodianova, 2 %
12. Ziyi Zhang, 2 %
13. Beyonce Knowles, 2 %
14. Cate Blanchett, 2 %
15. Elle MacPherson, 1 %
16. Kate Moss, 1 %
17. Gwyneth Paltrow, 1 %
18. Kerry Washington, 1 %
19. Carla Bruni, 1 %

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju