Kao da su znale da će njihova odjeća govoriti više od riječi: Jennifer je na dodjelu Oscara stigla kao sveamerička svježa djevojka u bijeloj uskoj haljini, a Angelina Jolie u crnoj, uskoj i misterioznoj. Modni dodaci? Brad Pitt i John Mayer!

Jennifer Aniston i Angelina Jolie, dvoje suparnice i konkurentice po prvi put su se sa svojim partnerima zajedno pojavile na crvenom tepihu. Prva u ulozi prezenterice, druga kao nominirana, alii kao pratnja Brada Pitta.

Njihova je odjeća umnogočemu stoga govorila i o životnom lifestylu.

Jennifer je stigla u uskoj bijeloj haljini posutoj kristalima, a raspuštenu kosu ukrasila je djevojačkom pletenicom koja je naglašavala njezin svježi, američki i pomalo nevini izgled ostavljene supruge koja je ponovno pronašla snagu i ostvarila sreću.

Angelina je pak ostala vjerna omiljenoj crnoj boji, no njezina je uska, dramatična i jednostavna haljina bila osvježena smaragdnim naušnicama u obliku suza koje su izvanredno naglašavale njezine oči.

Njihovi najvažniji modni dodaci bili su upravo nihovi partneri - John Mayer pokraj Jennifer, s kojim se glumica očito dovoljno brzo pomirila kako bi se zajedno prošetali crvenim tepihom, a Angelina pokraj svoga Brada koji je suznim očima promatrao 81. dodjelu Oscara.

Sve do sada, Angelina i Jennifer vješto su izbjegavale javne evente na kojima bi se prva ili sdruga mogle pojaviti. No, Oscar je bio prevelik i prevažan događaj za bilo kakve principe. A odjeća? Angie u crnom i Jennifer u bijelom njihova je poruka kako i dalje ostaju dosljedne sebi. Ma što to značilo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju