Savršeno tijelo i plave oči pomogli su joj da ostvari zavidnu karijeru kao model i da osvoji holivudskog ljepotana Leonarda DiCapria. Sada će svoju magiju primjeniti na kupce. Izraelka Bar Refaeli novi je model za robnu kuću Mark&Spencer

Bar Refaeli angažirana je za reklamnu kampanju kojom će robne kuće Mark&Spencer podsjetiti svoje kupce na Dan zaljubljenih. Lijepa izraelka pozira u crvenom donjem rublju, a sve kako bi što bolje obilježila Valentinovo.

Iako se crveno rublje koje reklamira prodaje za 11 i 22 funte dvadesetrogodišnja Bar je navodno potpisala ugovor na kojem stoji šesteroznamenkasta brojka. 

Njezini poslodavci su jako zadovolji poslom koji je Bar odradila pa su je angažirali i za reklamnuj kampanju za kupaće kostime Mark&Spencer.

Koliko je njezina ljepota tražena pokazuje i reklamna kampanja koju je snimila za Hurley, kompaniju koja proizvodi opremu i odjeću za surfere. 


Leonardova djevojka je proglašena jednom od najljepših žena na svijetu, a radila je kampanje za Victoriju Secret i Ralph Laurena. Bar je prva izraelka koja se pojavila u časopisu Sport Ilustrated koji je poznat po seksepilnim fotografijama ljepotica u bikinijima.

U vezi sLeonardom DiCapriom je od prosinca 2005. kada se par upoznao u Las Vegasu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju