Na Dan žena ona će proslaviti pedeseti rođendan, a izgleda jednako lijepo, svježe, zategnuto i vitko i bez pomoći estetske kirurgije. I k tome je još uvijek inspiracija modnim dizajnerima koji će je za jubilarno slavlje odjenuti od glave do pete. To je naravno Barbie lutkica!

Današnje top modele koje već godinama nitko ne može svrgnuti s modnih pista možemo nabrojati na prste. To su Iman, Naomi, Gisele i Barbie!

Znakovito je što čitava modna industrija ne mari za pozne godine prelijepe lutkice, a k tome, s obzirom da je načinjena od plastike, nitko je je ne može povezivati s botoksom

Da, posljednja je lutkica Barbie koja se i u pedesetoj godini može pohvaliti jednakom prisutnošću kao i prije mnogo desetljeća, ali i modnim debijem na New York Fashion Weeku.

Za najpoželjniju i najsavršeniju lutkicu u povijesti za predstojeći Tjedan mode dizajnirali su najslavniji dizajneri poput Ralpha Laurena, Diane von Furstenberg koja je za Barbie kreirala pink haljinu i Betsey Johnson.

No, još je znakovitije što čitava modna industrija ne mari za pozne godine prelijepe lutkice, a k tome, s obzirom da je načinjena od plastike, nitko je je ne može povezivati s botoksom.

Osim toga, na nogama će nositi cipele Christiana Louboutina, a kada se umori od Laurena ili Johnsonice, odjenut će trapez haljinu Nicole Miller ili bijelu mini haljinu Tommya Hilfigera. Bit će to pedeseti rođendan za pamćenje!Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju