Manekenka Nina Morić u ekskluzivnom razgovoru za 'Diva e Donna' opisala je kako se osjećala u noći kada je popila dvadeset tableta za spavanje. 'Corona me ostavio samu s djetetom za Božić', kazala je u intervjuu

Kada sam ih pitala što rade, Belen mi je odgovorila da se seksaju. No, samo nekoliko dana prije tog razgovora Fabrizio mi je rekao da me voli, te kako želi obnoviti našu obitelj

Nina Morić dala je ekskluzivan intervju za talijanski magazin 'Diva e Donna' u kojem je opisala kako se osjećala u noći kada je popila dvadeset tableta. Nina je novinarki kazala kako ju je njezin suprug Fabrizio Corona ostavio sa sinom samu na Bozic.

- Moj muž Corona ostavio je mene i Carlosa same za Božić i zajedno sa svojom ljubavnicom Belen Rodriguez otputovao je Maldive. Nazvala sam ih na mobitel, a bili su u njezinoj kući.

Kada sam ih pitala što rade, Belen mi je odgovorila da se seksaju. No, samo nekoliko dana prije tog razgovora Fabrizio mi je rekao da me voli, te kako želi obnoviti našu obitelj, kazala je Nina za Diva e Donu.Nina Morić se vratila na modnu pistu!

'Belen i ja nismo krivi za postupke Nine Morić'

Nešto prije toga intervjua, u talijanskom magazinu Chi pojavio se izmišljeni intervju s Nino, iza kojeg, Nina je uvjerena, stoji njezin bivšoi muž, te zbog toga kani podnijeti tužbu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju