Vijest koja je oduševila žene širom svijeta je krema koja će otjerati celulit s kritičnih zona u samo devet minuta. Zbog takvog preparata vrijedi čekati u redu, no je li to stvarno istina?

Krema protiv celulita Adonia LegTone je u Americi rasprodana u samo 10 dana. Cijena od 560 kuna nije spriječila ni 100 tisuća Britanki da ju naruče i prije nego je proizvod službeno stigao u Europu.

Nakon prvog nanošenja kreme mijenja se tekstura kože, a u kliničkim istraživanjima dokazano je da u prvih devet minuta nestaje 47 posto naslaga celulita.

Tvrtka Green Island Labs koja proizvodi čudotvornu kremu koja u samo devet minuta obnavlja stanice i vraća im život
idući tjedan stiže u Europu na velika vrata.

Proizvod je baziran na regenerativnoj moći biljnih matičnih stanica koje prodiru duboko u narančinu koru i učvršćuju omekšanu površinu kože.

Nakon prvog nanošenja kreme mijenja se tekstura kože, a u kliničkim istraživanjima dokazano je da u prvih devet minuta nestaje 47 posto naslaga celulita, dok u slijedećih šest tjedana nestaje čak 70 posto.

Tvorac čudotvorne kreme dr. Mark Binette osmislio je preparat kako bi pomogao ženama koje se uz zdravu prehranu i vježbanje bore protiv nemilosrdnih naslaga celulita.

 - Ženama je potrebna pomoć i to smo im osigurali, tvrdi dr. Binette.

Krema sadrži 23 vrste organskih biljnih ulja, među kojima i ulje đumbira, ružmarina i limete, a odobrilo ju je newyorško Ministarstvo zdravstva.

Mnogi dijele mišljenje kako bi znanstvenici koji su otkrili formulu 'čudotvorne kreme' trebali dobiti Nobelovu nagradu.