Vijest koja je oduševila žene širom svijeta je krema koja će otjerati celulit s kritičnih zona u samo devet minuta. Zbog takvog preparata vrijedi čekati u redu, no je li to stvarno istina?

Krema protiv celulita Adonia LegTone je u Americi rasprodana u samo 10 dana. Cijena od 560 kuna nije spriječila ni 100 tisuća Britanki da ju naruče i prije nego je proizvod službeno stigao u Europu.

Nakon prvog nanošenja kreme mijenja se tekstura kože, a u kliničkim istraživanjima dokazano je da u prvih devet minuta nestaje 47 posto naslaga celulita.

Tvrtka Green Island Labs koja proizvodi čudotvornu kremu koja u samo devet minuta obnavlja stanice i vraća im život
idući tjedan stiže u Europu na velika vrata.

Proizvod je baziran na regenerativnoj moći biljnih matičnih stanica koje prodiru duboko u narančinu koru i učvršćuju omekšanu površinu kože.

Nakon prvog nanošenja kreme mijenja se tekstura kože, a u kliničkim istraživanjima dokazano je da u prvih devet minuta nestaje 47 posto naslaga celulita, dok u slijedećih šest tjedana nestaje čak 70 posto.

Tvorac čudotvorne kreme dr. Mark Binette osmislio je preparat kako bi pomogao ženama koje se uz zdravu prehranu i vježbanje bore protiv nemilosrdnih naslaga celulita.

 - Ženama je potrebna pomoć i to smo im osigurali, tvrdi dr. Binette.

Krema sadrži 23 vrste organskih biljnih ulja, među kojima i ulje đumbira, ružmarina i limete, a odobrilo ju je newyorško Ministarstvo zdravstva.

Mnogi dijele mišljenje kako bi znanstvenici koji su otkrili formulu 'čudotvorne kreme' trebali dobiti Nobelovu nagradu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju