Revija donjeg rublja Lisca održana u hotelu International pokazala je modele za sezonu proljeće/ljeto 2010. godine. Među kupaćim kostimima i donjim rubljem ipak, najviše su se isticale stražnjice koje su modeli zaboravili osunčati ovog ljeta

Modna kuća Lisca je pokazala kupaće kostime, donje rublje i spavačice iz nove kolekcije, a reviju su, uz ostale djevojke nosile Tina Katanić i Jelena Glišić

Prestižna modna kuća u tangice je odjenula modele koji nisu osunčali stražnjice i napravila gaf koji je bacio sjenu na reviju.

Reviju nove kolekcije ove prestižne kuće zasjenili su modeli koji su pistom prošetali u tangicama te pritom pokazali svoje bijele stražnjice. Iako je Lisca pokazala kupaće kostime za predstojeću sezonu, dok ova još uvijek traje, kuća koja radi vrhunske modele i prati korak sa svjetskim trendovima napravila je veliki gaf prilikom odabira modela.

Djevojke koje su tijekom ljeta uživale u sunčanju, na reviji su pokazale dijelove koji nisu preplanuli. Tako su svi pogledi, umjesto u nove Liscine modele bili uprti u bijele stražnjice u tangicama.

Status ove kuće najbolje je opisala Tina Katanić, koja je njihov dugogodišnji model. Istaknula je kako je pojavljivanje na Liscinoj reviji dokaz da si vrhunski model i prava žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju