Kako je Hollywood prijestolnica 'botox partyja' gotovo da nema zvijezde koja se nije odlučila za pokoju injekciju ovog eliksira. Naravno one to čine kako bi izgledale besprijekorno i imale unosne ugovore. No garantira li botox opstanak u svijetu showbussinesa? Uvjerite se iz prve ruke.

On je njihova omiljena igračka, osim što je otrov on izravnava bore i omogućuje mladenački izgled. Njegove podanice nalaze se na svakom koraku i jedno je sigurno, nakon što su ga ubrizgale postale su ovisne o njemu i više se ne znaju ni smiješiti ni plakati. Zapravo znaju, ali to se nažalost na njihovom licu ne vidi.

Nedavno se zvijezda 'Prijatelja' Courtney Cox požalila kako je u potpunosti izgubila moć mimike, te priznala kako mrzi botox. Dok Courtney žali neke njene kolegice nisu opterećene takvim sitnicama i kod njih ne vrijedi pravilo manje je više.

>>Courtney Cox: Botox me učinio očajnom!

Tako primjerice prelijepa zvijezda kultne serije devedesetih Merlose Placea, Lisa Rinna izgleda kako botox ubrizgava za doručak.

Nicole Kidman je u posljednjem filmskom hitu 'Australija' cijelom svijetu pokazala čari botoxa na vlastitom primjeru uvijek zamrznutog lica. A kako se ljubiti s botoxom, dobro zna Huhg Jackman, njen partner u filmu.

Ok, Demi Moore nemamo što prigovoriti osim što izgleda mlađe od svojih kćeriju, ali ne i od voljenog Ashtona.
Madonni ni kabala ne brani botoxiranje, ali i njoj opraštamo kada vidimo to isklesano tijelo.

I niz se nastavlja Elizabeth Hurley, Cindy Crawford. Heather Locklear, i tako dalje, i tako dalje...Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju