Moda & ljepota

Božićna rasprodaja uz velika sniženja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao što znate, BIOmedis.hr je najposjećenija web prodaja potpuno prirodne kozmetike sa distribucijom u 27 zemalja EU, Hrvatskoj i BiH. Povodom blagdana za sve posjetiteljice zadovoljne i svoje dosadašnje klijentice u Hrvatskoj pripremili smo velike popuste

U suradnji sa Galerijom Đardin iz Dubrovnika u ponudi je 10 ručno izrađenih prstena od Murano stakla i poludragog kamenja po super povoljnim akcijskim cijenama.

Akcija 'Sve po 100Kn'

Od danas do 20.12.2008 sve proizvode iz kategorija Njega lica i Njega tijela možete kupiti za 100Kn po proizvodu.

Akcijski setovi:

Možete izabrati između 21 akcijskog seta uz uštede i do 520Kn ili možete sami kreirati svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda uz znatnu uštedu.

Aktualni akcijski setovi su Zimski set i i 3 Božićna seta te najprodavaniji Set protiv akni.

Ručno izrađeni prsteni:

U suradnji sa Galerijom Đardin iz Dubrovnika u ponudi imamo 10 ručno izrađenih prstena od Murano stakla i poludragog kamenja po super povoljnim akcijskim cijenama.

Vinski poklon paketi:

U suradnji sa tvrtkom In Vino Veritas u ponudi imamo 12 lijepo upakiranih vinskih poklon paketa koji sadrže vrhunska vina već od 200Kn sa besplatnom dostavom.


Vitamini i minerali:

Arthrostop plus, B kompleks, Guarana, Juka, Kelp, Spirulina, Ulje boražine, Vlakna za odrasle i Multivitamini za djecu Marsovci samo su dio ponude Walmark proizvoda u prodajnoj mreži BIOmedisa.

Na akciji su trenutno B kompleks i Marsovci za 30Kn te Vlakna za 35Kn. U ponudi su i Božićni marsovci sa pravim marsovskim ruksakom.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom ili na posao.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hrili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.

Više o prirodnim proizvodima na www.BIOmedis.hr


Čitaj dalje

Prati nas i na Instagramu!
Photo by zadovoljna.hr on April 22, 2021. May be an image of one or more people and text.
Photo by zadovoljna.hr on April 22, 2021. May be an image of one or more people, nature, twilight, ocean and sky.
Photo shared by zadovoljna.hr on April 22, 2021 tagging @my_perfect_places_. May be an image of indoor and brick wall.
Photo shared by zadovoljna.hr on April 22, 2021 tagging @elladvornik. May be an image of 1 person, standing, purse and sunglasses.