Svečano paljenje blagdanskih lampica u londonskoj trgovini Stelle McCartney prošlo je u znaku nezaobilazne Kate Moss. Manekenka je ovoga puta povela svoju kćerkicu Lilu, no poslije se zaputila na još jedan party s dečkom Jamiejem Hinceom i Stellom.

Jamie Hince i njegova djevojka Kate Moss pokazali su svoja lica na partyju priređenom poslije svečanog paljenja Božićnih dekoracija u trgovini Stelle McCartney u Londonu.

On je imao modricu ispod oka, a ona ogrebotine na licu. Razloge natučenih lica možemo pretpostaviti, a par je navodno poprilično iskoristio blagodati Stellinog svečanog partyja u dućana.

Sve je počelo idilično, jer se glamurozna Kate pojavila sa svojom kćerkicom Lilom i odradila majčinski dio posla. No po odlasku iz Stellinog butika na West Endu, trio - Stella, Kate i Jamie uputili su se na party u Shoreditch Houseu gdje su nastavili sa zabavom.

Kate je i ovoga puta bila odjevena sa stilom, nepogrešivo i glamurozno, no njezin osjećaj za stil i modu nije uspio popraviti općenito loš dojam o party manekenki koja tulumarenje nikako ne može pospremiti u ladicu prošlosti.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju