Dogodilo se čudo. Ne, na žalost, nije izumljena čokolada koja topi kilograme niti je Clooney ostavio Elisabettu Canalis, ali je XL djevojka snimila reklamu za Chanel. Nakon Lagerfeldove izjave da su debele žena sramota, ovo je modni grom iz vedra neba

Ne samo da su žene XL veličine pokazale kako zavodljivo izgledaju u Dolce&Gabbana kupaćim kostimima i Gucci korzetima i tako odškrinule modna vrata, već su ih ovoga puta nogom široko odgurnule.

Vrata se nalaze na pariškoj adresi Rue Cambon 31 na kojoj je smješten legendarni atelje nedostižnog  modnog autoriteta Coco Chanel.

Tamo je snimljena plesačica burleske Miss Dirty Martini kojoj je društvo radila glumica Jane Schmitt u 'ulozi' kapriciozne gospođice Gabrielle.

Suprotno raskošnom broju kilograma 'prljave plesačice' na vagi, odjeća joj je bila svedena na minimum, odnosno, na svome je tijelu imala tek hulahopke, metalne remene, podvezice, seksi crne rukavice i nisko rezane grudnjake.

XL žene se seksaju više od muškaraca

'Nitko ne želi vidjeti zaobljenu ženu' govorio je nekada Karl Lagerfeld. 'Imamo debele majke koje sjede sa svojim vrećicama čipsa ispred televizora i govore kako su mršave žene ružne' nastavio je dizajner.

VIDEO: Debeljuce od kojih zastaje dah

Nakon ovih fotografija ne samo da bi dobio po prstima od velike Coco, već bi se mogao slobodno sakriti iza neke zaobljene žene kojoj se mnogi dive. Beth Ditto bi za tu priliku bila više nego idealna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju