Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja zauzela je prvo mjesto u britanskome godišnjem natjecanju za najljepši šešir i otela titulu kraljici Elizabeti II. i modnoj ikoni Victoriji Beckham

'Šeširić Carle Bruni, elegantan i šik, bio je vrhunski primjer klasične jednostavnosti u najboljem izdanju, stila koji je privukao pozornost medija diljem svijeta', rekao je Philip Wright, jedan od članova konzorcija Luton First koji okuplja velik broj proizvođača muških i ženskih šešira sa sjedištem u Lutonu, u široj okolici Londona.

Bruni-Sarkozy osvojila je britansku publiku kada je u ožujku 2008. u pratnji supruga doputovala u državni posjet Velikoj Britaniji.

Tada je nosila sivi šeširić koji je na sve ostavio snažan dojam i zahvaljujući kojemu je pretekla kraljicu na popisu 'Celebrity Hat Wearers' (Slavni sa šeširom).

U muškoj konkurenciji, prvo mjesto pripalo je australskom glumcu Hughu Jackmanu, zahvaljujući kaubojskom šeširu u filmu 'Australija'. Iza njega je Sean Connery.

Sofija, grofica Wessexa je treća, kao i britanski glumac Daniel Day-Lewis, ispred Victorije Beckham i Johnnyja Deppa. (Hina)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju