Cipele i torbe s potpisom Jimmyja Chooa uskoro će se naći na policama lanca trgovina ulične mode H&M. Trendeseterice očekuju seksi potpetice po cijeni već od 30 funti, a dizajner najavljuje glamuroznu kolekciju i savršene komade odjeće

Cipele koje nose glumice s A liste, a popularnima ih je učinila Sarah Jessica Parker u serijalu 'Seks i grad' jednostavno ćete moći uzeti s polica u H&M-u, a Jimmy Choo će dizajnirati i odgovarajuće torbice. Kako modni dodaci ne bi bili usamljeni Jimmy Choo će osmisliti i liniju odjeće koja će dizajnom pratiti cipele i torbe.

Kolekcija koja će izazvati stampedo i velike gužve očekuje se u dućanima 14. studenog, a cijene će se kretati od 30 do 170 funti.

Jimmy Choo je posljednji u nizu poznatih dizajnerskih imena koji surađuju s H&M-om. Prije njega svoju liniju odjeće napravili su Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli i Stella McCartney te Madonna i Kylie Minogue.

Jimmy Choo će u H&M unijeti sofisticiranu, prihvatljivu i glamuroznu kolekciju koja će se sastojati od savršenih komada za izlaske.

No, neće samo žene biti koje će uživati u komadima s potpisom Jimmyja Chooa jer dizajner planira napraviti i mušku kolekciju torbi, cipela, i odjeće za H&M.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju