Podnevna šetnja po Los Angelesu i Kate Moss, puna stila kao i uvijek. šarena tunika, kratke smeđe čizmice, tamne naočale i traper hlačice. No, ovoga puta nitko nije bio oduševljen. Fotografije su pokazale ono što se stvarno krije iza photoshopa - celulit i opuštena koža

Njezine fotografije s aerodroma na kojima nema ni trunke šminke pokazale su stvarnu sliku Kate Moss. Iako je još dovoljno mlada, tulumi i neuredan život ostavile su traga na njezinom licu, a kako najnovije fotografije pokazuju i na njezinom tijelu.

Dobro odjevena Kate, kao i uvijek, prošetala se ulicama Los Angelesa i pokazala da brojni editorijali koje još uvijek redovito snima ne pokazuju njezin stvarni izgled.

Celulit na mršavim nogama, opuštena koža i umorno lice - to je danas Kate Moss. No, iako je izjavila kako se odriče partijanja, losangeleski dani prošli su upravo u znaku dobre zabave.

Moss doručkovala votku i šampanjac!

Izlazak u klub Bardot, pa druženje s bliskom prijateljicom Kelly Osbourne i naposlijetku šoping... da bio je to uobičajeni vikend za slavnu manekenku. No, ovoga puta bilo bi bolje da je svoje vruće hlačice ostavila u ormaru.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju