Agyness Deyn obožava svoju Electru, a Jennifer Aniston je oduševljena Chanelom koji joj je poklonila Courtney Cox. Nije riječ o torbama ni kućnim ljubimcina već o - biciklima. Oni su zauzeli prvo mjesto na listi modnih dodataka.

Bicikli su se vratili u velikom stilu, ukrašeni su sjedalima s uzorcima i zvonima od Swarovski kristala i nema ništa glamuroznije od seksi vožnje u haljini, kaputu i cipelama na petu. 

Chanel je dizajnirao torbu i udobno kožno sjedalo za šest tisuća funti, a kuća Gucci crveni bicikl od dvije tisuće funti

Odaberite bicikl koji vam najbolje odgovara, odjenite svoju najdražu kombinaciju i krenite. 

Stići ćete brže nego autom ili autobusom, a primjetit će vas i oni koji se ne okreću za autobusom!

Koliko je vožnja biciklom u trendu znaju i velika modna imena. Chanel je dizajnirao torbu i udobno kožno sjedalo koje možete nabaviti za 6 tisuća funti dok Gucci prodaje prekrasni crveni bicikl po cijeni od 2 tisuće funti. 

Puma je osmislila bicikl koji svijetli u mraku, a uz njega dolazi odgovarajaću odjeća i torba, a  G-star je za one koji vole prirodu napravio bicikl koji izgleda kao da je izrađen od drva.

Caz Nicklin odustao je od posla na televiziji i pokrenuo web stranicu Cyclechic.co.uk na kojoj možete pronaći ideje kako ukrasiti svoj bicikl!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju