Jedna od najseksipilnijih žena svijeta pokazala se u novom izdanju. Mršavija no ikad Charlize je čini se još jedna u nizu holivudskih zvijezda koje ne mogu odoljeti novom trendu, 'nultoj' veličini. Modni i filmski svijet svakim danom kreira sve tanju sliku savršene žene.


Novi holivudski trend 'nulta' veličina svakim danom ima nove obožavateljice. Nakon što je Catherine Jones, nadimka Bones(kost) šokirala svojim izgledom, izgubivši prepoznatljive obline sada to čini i prelijepa Charlize Theron.

Glumica Kate Winslet je rekla kako je trend da se glumice i modeli izgladnjuju do te mjere da bi stali u 'nultu veličinu' postao uznemiravajuć

Glumica koja već godinama ne silazi s top lista najseksipilnijih žena svijeta odoljevala je svim trendovima, prepoznatljive plave kovrče, istančani modni ukus i ženstvenost krasile su prelijepu Charlize. No sada je neprepoznatljiva i mršavija no ikad i još jedan dokaz kako je Hollywood iskrivio sliku lijepog tijela do te mjere da mršave žele biti još mršavije.

Modni i filmski svijet svakim danom kreira sve tanju sliku savršene žene.

O tipičnoj slici holivudskih glumica već se neko vrijeme raspravlja. Glumica Kate Winslet je rekla kako je trend da se glumice i modeli izgladnjuju do te mjere da bi stali u 'nultu veličinu' postao uznemiravajuć. no čini se kako će Kate u svom mišljenju ostati osamljena jer ne nailazi na podršku kolegica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju