Završni casting za Miss i Mistera Hrvatske okupio je ljepotice i ljepotane koji su prošetali pred žirijem koji mora odlučiti tko će krenuti u utrku za laskavom titulom. Žiri čija je članica i voditeljica Doris Vrečko se slaže kako je za pobjedu važna ljepota

Završni casting za Miss i Mistera Hrvatske 2009. održan je pred žirijem od 15 članova od koji se svi slažu kako je jedan od presudnih faktora ljepota.

'Bira se miss ljepote pa je normalno da djevojka mora biti lijepa', pojasnio je poznati frizer Ivica Zanetti.

Jedna od članica žirija je i lijepa voditeljica Doris Vrečko koja je otkrila kako su joj 'pločice' na muškom tijelu itekako važne, no na završnom castingu ih nažalost nije vidjela.

Kandidati za ovu laskavu titulu su pokazali koliko su samouvjereni i otkrili zašto su se prijavili na izbor.

'Stao sam pred ogledalo i rekao sam sebi da sam i ja lijep', priznao je Alen, dok Robert smatra kako su njegovi najveći aduti šarm i lijep osmijeh.

Među muškim kandidatima za mistera Hrvatske je i Rijad Mujčin, rođak nogometaša Edina Mujčina. Rijad je radije odabrao hod po pisti, a na pitanje govore li mu djevojke da je zgodan spretno je odgovorio: 'Ako se računa i mama, onda da!'

Jedna od ženskih kandidatkinja za ovu laskavu titulu je i brončana karatistica Gabrijela - Domenika Marijanović.

'Prijavila sam se jer od malena volim biti u centru pažnje, a drago mi je i kada me ljudi gledaju dok radim ono što najbolje znam, a to su karate i manekenstvo', rekla je Gabrijela - Domenika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju