Borba za prestiž na modnom tržištu ne pita za cijenu, a Vogue je odlučio pokazati najbolje od najboljih. Nakon što su Claudiu Schiffer i Evu Herzigovu prikazali kao razigrane djevojčice uz pomoć Karla Lagerfelda, za naslovnicu travanjskog broja ponovo su odabrali Claudiu

Supermodeli koji su pistu odlučili zamijeniti obiteljskim životom pokazali su se kao pravo sredstvo za izlazak iz krize. Bez obzira na veliki broj mladih manekenki izgleda da su nešto starija, no provjerena imena sredstvo za uspjeh.

Botox je otrov koji ne želim unositi u tijelo. Nitko ne zna kakve će posljedice imati za organizam, a toga se bojim više nego bora na čelu, pojasnila je Schiffer.

Claudia Schiffer krasi naslovnicu Voguea za travanj 2009. Supermodel iz devedesetih danas je majka šestogodišnjeg Caspera i četverogodišnje Clementine, no još uvijek je u stanju zasjeniti puno mlađe kolegice.

Claudia koja je odlučna u namjeri da se bez obzira na godine nastavi baviti poslom modela otkrila je tajnu prijateljstva među nekadašnjim supermodelima. 'Naravno da postoji natjecateljski duh, no umjesto da smo mrzile jedna drugu, zalagale smo se za sebe zajedničkim snagama. Ponekad smo zajedno odabirale poslove i bojkotirale dizajnere koji se nisu lijepo ponašali prema nekima od nas', izjavila je Claudia za Vogue.

Otkrila je i kako je pronašla savršenu kombinaciju vježbi uz pomoć kojih održava zavidnu liniju. 'Pilates i joga u kombinaciji mogu učiniti čuda za žensko tijelo', tvrdi Claudia koja uopće ne pomišlja na botox iako je na pragu četrdesete.

'To je otrov koji ne želim unositi u tijelo. Nitko ne zna kakve će posljedice imati za organizam, a toga se bojim više nego bora na čelu', priznala je i potvrdila kako uživa u zajedničkom starenju s prijateljicama.

Supermodeli na cijeni!

Za njih su devedesete bile godine u kojima su nizale uspjehe, no izgleda kako modna scena ipak ne može bez njih. Tridesetosmogodišnja Claudia Schiffer i tridesetpetogodišnja Eva Herzigova ukrasile su stranice francuskog izdanja Voguea za ožujak. U kreacijama Lanvina, Dolce&Gabbane, Givenchyja, Guccija i Versacea izgledaju poput djevojčica te tjeraju na razmišljanje jesu li se uopće trebale povući s modnih pista?!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju