Drugi dan četrnaestog Nivea Cro A Portera svoje su modele pokazali modna kuća Linea Exclusive, Marina Design, FARE, Ognjenka Antunac, Teo Perić za MAK i Matija Vuica. Prvi je red zauzela Severina, a pistu Anica Martinović i Iva Balaban

Najveću je pažnju, kao što je to već i uobičajeno izazvala revije Modne kuće Linea Exclusive. Pistom je prošetala još uvijek prekrasna Anica Martinović, a Danijelu Car je iz prvog reda podržala Severina.

Modna kuća Linea Exclusive je pokazala prepoznatljive i jednostavne modele koje ćemo sigurno vidjeti na mnogim damama s estrade

Uz Anicu Martinović na pistu se vratila još jedna bivša manekenka i supruga nogometaša Iva Balaban koja je pokazala ekstravagantne modele Matije Vuice.

Oduševljena gospođa Balaban je odlično odradila posao te i sama priznala kako joj je drago što je ponovo prošetala pistom.

Teo Perić je predstavio elegantne i nosive modele u retro duhu i još jednom potvrdio odličan posao koji već nekoliko godina radi za modnu kuću MAK.

Cro-A-Porter okupio poznate i oduševio revijama

Ovogodišnji Cro-A-Porter ulazi u svoje finalu. Treću i posljednju večer publici će se predstaviti Zigman, Boris Pavlin, Luka Grubišić, XD Xenia Design, Tijana Pavlov i Budoir.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju