Raskošna manekenka Victorije Secret Karolina Kurkova pokazala je svojeobline na posljednjoj reviji. Pa ipak, pažnju je privukao jedan mali detalj - njezin pupak. Češka manekenka naime gotovo da i nema pupak, pa kad god to zatreba dodaje se photoshopom!

Češka manekenka Karolina Kurkova bila je jedna od 25 manekenki koje su prodefilirale na protekloj reviji Victorije Secret. No, kako su ustvrdili mnogi, a to je bilo uočljivo i na fotografijama, Karolina gotovo i da nema pupak.


Victoria Secret: Heidi Klum, Adriana LIma, dijamanti i perje

- Kada se snimaju editorijali, pupak dodajemo photo shopom. Postoje snimke pupka iz različitih kuteva, pa ga Karolini dodamo. Njezin pupak na fotografijama jednostavno nestane, a u prirodni zgleda neobično. Zato smo i snimili kolekciju pupaka kako bi izgledali što prirodnije, ustvrdio je izvor i dodao kako Karolina u prirodi zaista ima lijepo tijelo.

S pupkom ili bez njega, Karolina je jedna aod najtraženijih modela današnjice, a upravo je snimilai manju ulogu u novom filmu'G.I. Joe' u kojem je glumila sa Siennom Miller.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju