Nakon detaljne revizije 2008. godine i nakon što je kao najbolje odjevenom osobom imenovao Andreju Čermak, Fashion Guru donosi listu najgore odjevenih Hrvata i Hrvatica.

U posebnu kategoriju 'Tetke' ušla je Vanna koja je ipak imala nekoliko dobrih momenata, ali opet ne dovoljno da popravi svu štetu tijekom godine. Vanni društvu ovdje prate Karmela Vukov Colić i Nada Gačešić Livaković.

Danijela Martinović je prema oštrom sudu Borisa Banovića prva na ovogodišnjoj tradicionalnoj listi najgore odjevenih osoba. Guru je ovo imenovanje popratio riječima:

'Danijelini styinzi I dan danas ne daju polovici nacije mirno spavati, a djecu se već i plaši njezinim haljinama. Još dok ju gledam na splitskom festivalu nekako je u tom miljeu I progutam, ali nije se promijenila otkad je izašla iz Magazina.'

Odmah iza Danijele, Guru je na svoju listu stavio bračni par Gotovac, a tik do njih se nalazi još jedna bivša pjevačica Magazina, Jelena Rozga. Jelena, primjećuje Guru, obožava haljine, no iako bi one kao odjevni predmet trebale biti najlakše za styling, ova Splitska pjevačica konstantno griješi.

Oštrim komentarima Guru je ocijenio Tončicu Čeljusku, te Miu Begović i njenu kćer, dostojnu zamjenicu iste boje kose i modnog izričaja. Kao i kod liste najbolje odjevenih, i ovaj put Fashion Guru morao je osmisliti i dodatne kategorije kako bi u potpunosti dočarao modni pregled prošle godine.

Cool teen stil Petre i Luke Nižetića također nije po ukusu Fashion gurua, kao ni stil američkih šerifa koji preferiraju Bandić i Ljuština.

Iako svjestan da je zbog potrebe filma morala promijeniti frizuru, najgorom je Guru nazvao onu glumice Zrinke Cvitešić.

U posebnu kategoriju 'Tetke' ušla je Vanna koja je ipak imala nekoliko dobrih momenata, ali opet ne dovoljno da popravi svu štetu tijekom godine. Vanni društvu ovdje prate Karmela Vukov Colić i Nada Gačešić Livaković.

Vlatku Pokos Guru opisuje riječima – dosadno, dosadno i beskrajno dosadno, a dodao je i savjet za sve trendsettere: 'Nije svaka krpica na kojoj piše Gucci – Mucci vrhunska, uostalom sve te velike modne marke imaju nekoliko linija. Ponekad se zanimljiv komad može naći i u H&M-u, a ostane nešto love i za platiti račune'.

I dok neki imaju manjka stila ili ga nemaju, problem kod Lane Jurčević je višak stilova i/ili stilista. Jednom želi izgledati kao mala dama u zlatnoj haljini, drugi put je više kao Britney, a treći pak put eto nam Lanice u sexy izdanju hrvatske Shakire. Dosljednost je kategorija koju ne treba odbaciti u modi, a i nije zgorega ne shvaćati je odveć ozbiljno. – pojasnio je Boris.

Iako ga nekada osvoji svojim stylingom, Severina se ovaj put nalazi na desetom mjestu liste najgorih. Posuđene stvari, drži Guru, trebala bi vratiti Lepoj Breni.

Fashion Guru: Andrea Čermak je najbolje odjevena Hrvatica

Za Mladena Grdovića, modni guru također je osmislio kategoriju 'Šaka u oko', a najoskudniji badić koji se mogao vidjeti prošlog ljeta nosila je Nina Morić. Manekenke koje naziva posvudušama Guru je stavio na zajedničko mjesto na listi, a među njima su se mogle prepoznati Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Stefany Hohnjec, Jelena Orešković i mnoge druge.

Najlošiji stil grupe imaju djevojke iz Feminema, a najprostituranijom haljinom nazvao je onu od Amarie koja je viđena na mnogima. Cool teen stil Petre i Luke Nižetića također nije po ukusu Fashion Gurua, kao ni stil američkih šerifa koji preferiraju Bandić i Ljuština.

Više na stranici Red Carpeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju