Novi broj časopisa 'V' nazvan 'The Size Issue' pokazao je zamamne ljepotice u pozama od kojih zadaje dah. Nešto slično smo već bezbroj puta vidjeli, ali ovoga puta nešto je potpuno drugačije

Moda je napokon prihvatila žene čije tijelo ispunjava konfekcijski broj veći od teško prihvaćenog broja 42.

Možda je to samo privremeno, odglumljeno za snimanje editoriala za najnoviji broj časopisa 'V' nazvan 'The Size Issue', no snimanje modela debljih od Claudije Schiffer veliki je pomak rigidne modne industrije.

Jesu li bolno retuširanje modela za reklamnu kampanju Ralpa Laurena ili izjava Kate Moss kako 'ništa nije toliko fino kao osjećaj mršavosti' bile vrh kulta žgoljavosti s kojeg smo morali pasti ne znamo, ali je sigurno da je puno sigurnije i lakše pasti na dobro potkoženo tijelo.

Jesu li Hrvati debeli?

Glamurozne fotografije snimio je norveški fotograf Solve Sundsbo, a četiri lijepe i hrabre manekenke poznati su modeli za punije - Candice Huffine, Marquita Pring, Michelle Olson, Tara Lynn i Kasia P.

Kate Moss šokirala izjavom o mršavosti

Iako ovaj potez ne znači da debeljuce ulaze na velika vrata u modu, sa sigurnošću možemo reći kako su ih svojom sigurnom nogom dobro odškrinule.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju