Atraktivna Demi Moore uživa u odmoru s 15 godina mlađim suprugom, no ne zabrinjavaju je stvari koje muče žene njezinih godina. Višak kilograma u bikiniju i bore koje izaziva dugi boravak na suncu za ovu su ženu nepoznanica

Glumica koja je zasjenila puno mlađe kolegice Cameron Diaz i Drew Barrymore u filmskom hitu 'Charlijevi anđeli' u kojem je izašla iz mora odjevna u minimalistički crni bikini i pokazala svijetu isklesano tijelo, u posljednjih se šest godina nije uopće promijenila.

Na romantičnom odmoru kojeg na Bahamima provodi s Ashtonom Kutcherom ponovila je scenu koja je mnogima zaustavila dah. Scenarij je isti, no radnja se odvija šest godina kasnije. Demi izlazi iz mora u crnom bikiniju, a sve na njoj izgleda savršeno.

Olivia Newton John i Demi Moore: Nisu važne godine!

Nova, zaobljenija Demi Moore

Majka troje djece podvrgnula se cijelom nizu operacija kako bi u 45-oj godini zaustavila vrijeme i povratila izgled iz mlađih dana, a rezultat je tijelo tridesetogodišnjakinje.

Makeower koji je Demi napravila koštao ju je nešto više od 200 tisuća funti, a uključuje operaciju koljena, liposukciju bedara, trbuha i bokova za koje je izdvojila 16 tisuća funti, umetci u grudima i razni zahvati na licu za koje je gospođa Ashtona Kutchera izdvojila 20 tisuća funti.

Usprkos svemu što je napravila kako bi zaustavila vrijeme i zadržala mladenački izgled,  glumica priznaje kako povremeno pada u krize zbog gubitka samopouzdanja.

'Lagala bih kad bi rekla da povremeno kada se pogledam u ogledalo i vidim da stvari nisu tamo gdje su bile ne doživljavam malu krizu', rekla je Demi Moore prošle godine.

Ipak, glumica tvrdi kako su joj od odličnog izgleda važniji brak, troje djece i prijatelji koji je okružuju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju