Savršena Demi Moore tvrdi kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji te da je to posljednja stvar koju bi napravila kako bi zaustavila proces starenja na svom tijelu. Mladolika glumica spremna je i za još jedno dijete!

Iako je na pragu 47. godine života Demi Moore izgleda sjajno, a lice i tijelo ne odaju njezine godine. Glumica koja uživa u braku s 31-godišnjim Ashtonom Kutcherom osjeća se dovoljno mlado i spremna je za još jedno dijete.

Za trećeg supruga Demi se udala 2005. i od tada izgleda kao da je za nju vrijeme stalo.

Bez obzira što na njoj nema znakova starenja Demi je na pragu pedesetih sigurna kako je strah od starosti taj koji čini žene neprivlačnima, a ne njihove godine ili izgled.

Oštro je demantirala glasine da se podvrgnula operacijama, a na pragu pedesetih sigurna je kako je strah od starosti taj koji čini žene neprivlačnima, a ne njihove godine ili izgled.

Oštro je demantirala sva nagađanja i glasine kako se podvrgnula mnogim plastičnim operacijama te na njih potrošila 200 tisuća funti.

Demi je čak otišla toliko daleko da je izjavila kako se nikada nije upustila u avanturu zvanu 'odlazak pod nož'.

'To je potpuno netočno. Nikada nisam bila na plastičnoj operaciji', rekla je te brzo dodala kako ne osuđuje one koji su uljepšali svoje tijelo uz pomoć operacije.

Demi Moore još uvijek prkosi gravitaciji

Demi se nikako ne sviđa ideja da uz pomoć operacija zaustavlja proces starenja na svom tijelo te je naglasila kako skalpel ne može usrećiti nikoga.

Draže mi je da izgledam kao žena mojih godina, a ne da očajnički pokušavam izgledati kao da mi je 30., bila je jasna i glasna Demi Moore koja izgleda bolje od mnogih žena koje su ušle u treće desetljeće života.

Makeover koji je Demi navodno napravila uključuje operaciju koljena, liposukciju bedara, trbuha i bokova za koje je izdvojila 16 tisuća funti, umetke u grudima i razne zahvati na licu za koje je gospođa Ashtona Kutchera izdvojila 20 tisuća funti.
Usprkos svemu što je napravila kako bi zaustavila vrijeme i zadržala mladenački izgled povremeno pada u krize zbog gubitka samopouzdanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju