Botox, skupi tretmani za ljepotu i savršena šminka čine čuda kada je u pitanju izgled Demi Moore, no glumica koja želi ostati vječno mlada još nije otkrila načina kako prikriti ostarjelu kožu na koljenima

Iako bi u njezinom slučaju malo dulja haljina bila rješenje problema Demi uporno prkosi godinama i želi istaknuti kako, iako joj je 47, još uvijek izgleda poput djevojčice.

Glumica tvrdi da ne želi izgledati kao da joj je 30 kad joj je 47, no njezino lice govori drugačije.

Prepiranjima oko tretmana kojima se podvrgnula nema kraja, i dok ona spominje prirodnu kozmetiku i pijavice svima koji se malo bolje zagledaju u njezino lice jasno je kako priroda ima jako malo veze s njezinim izgledom.

Demi Moore još uvijek prkosi gravitaciji

Dvadesete protiv seksi četrdesetih!

Glumica koja uživa u braku s mladim glumcem Ashtonom Kutcherom potrošila je velike svote na održavanje izgleda i jako je smetaju izjave koje naglašavaju njezine nedostatke. Tako ju je nedavno pogodio komentar s Twittera kada je jedan od korisnika rekao da izgleda staro, posebno njezini obrazi i vrat. 

'Imam 47, kako bih trebala izgledati?', odgovorila je tada Demi, koja danas uz obraze i vrat mora misliti još i na koljena!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju