Denise Richards priznala je kako je tri puta operirala grudi. Na prvu se operaciju odlučila već u 19. godini i to zato što je, kazala je, bila 'ravna kao daska'. Ipak, 38. godišnja glumica danas djevojkama poručuje da se ne upuštaju u plastične operacije

Glumica Denise Richards u radijskoj emisiji Howarda Sterna priznala je kako je čak tri puta bila na operaciji grudi. Prvu operaciju napravila je u 19. godini i to zato što je bila 'ravna kao daska'.

Bila sam premlada kad sam se upustila u operacije. Trebala sam se bolje informirati, jer danas znam da su te operacije bile velika pogreška. Danas svim djevojkama poručujem da se u to ne upuštaju

- Živjela sam s jednom djevojkom koja je imala prekrasne grudi, no umjetne. Ja sam bila ravna kao daska i oduševila me spoznaja grudi možeš kupiti samo tako. I tako sam se odlučila na taj glupi potez, otkrila je Denise.

No, nakon prve operacije kirurzi su joj napravili prevelike grudi, pa se glumica ponovno odlučila otići pod nož. No, plastični kirurg je pretpostavio da kao mlada glumica u usponu želi imati još veće grudi, te joj je napravio košaricu D.

Kriva pretpostavka ponovno je odvela na operacijski stol, nakon koje je konačno dobila željenu veličinu.

Tko ima najljepše grudi na svijetu?

- Jednostavno sam bila premlada kad sam se upustila u operacije. Trebala sam se bolje informirati, jer danas znam da su te operacije bile velika pogreška. Danas svim djevojkama poručujem da se u to ne upuštaju, savjetuje Denise.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju