Žene čini se jednako brinu o dvije stvari - celulitu i izgledu njihovog dekoltea. I dok se celulitom još uvijek bore nekirurškim metodama, jedino rješenje za grudi sve do sada je bila estetska kirurgija. No, tri žene koje su iskušale tri nekirurške metode prilično su zadovoljne rezultatima

Tretman laserom

Claudia (33. godine), veličina grudnjaka 3 imala je specifičan problem. Nakon dugotrajnog putovanja s ruksakom na leđima, njezine su se grudi promijenile. Koža na njima se naborala i postala je suša unatoč kremama s visokim zaštitnim faktorom.

Klaudija običava spavati na boku, što je, kazala je, dodatno narušilo stanje njezinog dekoltea.

Umjesto implantata odlučila je iskušati laserski tretman u stručnoj ustanovi gdje je obavila tri tretmana laserom. Svaki od tretmana trajao je točno 40 minuta, a obavljala ih je jednom tjedno.

Ne samo da su laseri otklonili suncem oštećenu kožu, nego su stimulirali i prirodni kolagen koji je znatno popravio izgled njezinog vrata i dekoltea.

Prvi rezultati su se vidjeli već nakon sedam dana, a Klaudijin dekolte bio je u punoj spremi nakon tri tjedna. Rezultati su trajni pod uvjetom da izbjegava sunce.

Elektrostimulacija grudi

Claire (30 godina), veličina grudnjaka 3. U posljednjih deset godina Claire je drastično mijenjala svoju težinu, no svojim najvećim grijehom smatra to što nije nosila dovoljno dobar grudnjak.

Claire se bavi sportom, pa je uz dijetni program i vježbanje doista stekla vitku liniju, no izgubila i lijep izgled grudi. 'Moje su grudi bile obješene i prazne, a dekolte sam morala skrivati.
Claire se stoga odlučila za poseban tretman elektrostimulacije koji se temelji na principima kineske medicine i zapravo oslobađa chi energiju koja stimulira potkožne stanice.

'Prvo su mi nanijeli gel za učvršćivanje, a njegova apsorpcija osigurana je elektrodama tako da efekt učvršćivanja bude što je moguće veći. Nakon toga su ih lagano protrljali, u različitim smjerovima metalnim sondama.

Pokrete zapravo diktira aparat koji izravno šalje impulse i aktivira slabe stanice u grudima koje su krive za obješeni izgled grudi. Jačina tretmana je individualna, jer aparat sam čita koliko su vaše stanice slabe i potom određuje jačinu struje kojom se stimuliraju mišići.

Obnavlja se kolagen, grudi se podižu i učvršćuju, a vrlo je važno da se tijekom tretmana pije mnogo vode. Voda naime pospješuje izbacivanje toksina iz organizma.

Tretman traje između 60 i 90 minuta i bezbolan je. Moje su grudi punije i čvršće, podignutije i zaista više ne brinem o njihovom izgledu u bikiniju.

Rezultati traju između tri i dvanaest mjeseci, no preporučaju se tretmani održavanja jednom u tri mjeseca.

Južnoafrička metoda liftinga

Jenny (28), veličina grudnjaka 3. Jenny je imala sličan problem kao i Claire. Dakle, izgubila je na težini, no osim obješenih grudi dobila je i neobične strije na dekolteu.

Iskušala je RioLift, lifting metodu iz Južne Amerike koja sićušnim iglama ugljični dioksid ubrizgavaju ispod kože – ispod prsne kosti, između grudiju i oko grudiju kako bi se one podigle.

Kraj implantata: Prirodnijom metodom do većih grudi

Tako su 'praznine' u grudima popunjene ugljičnim dioksidom. Tretman nije bio posve bezbolan, a kako je riječ o plinu, Jenny se osjećala neobično, kada da u njezino tijelo ulazi propuh.

Rezultati se vide za šest mjeseci, no Jenny je već nakon dva tjedan vidjela poboljšanje izgleda grudiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju