Nekoliko tjedana u zavojima i 94 tisuće kuna podarili su 41-godišnjoj Ulrichi novo tijelo i osjećaj zadovoljstva. Po prvi puta u životu osjeća se dobro u svojoj koži, a nakon nekoliko operacija ima grudi šesnaestogodišnjakinje

Strah od maratonskih operacija i bolovi koje je osjećala tjednima nestali su u trenutku kada se Ulricha pogledala u ogledalo.

'Sve što sam htjela je ukloniti ono što je priroda napravila od mog tijela u ovih četrdeset godina', rekla je Ulricha koja je presretna svojim odrazom u ogledalu, a njezino savršeno tijelo krasi naslovnicu magazina Hello.

U djetinjstvu jedva da je imala grudi, no kada se počela debljati one su rasle s ostalim dijelovima tijela. Do 21. godine nosila je D košaricu, a nakon prve trudnoće grudi su joj bile toliko velike da je košarica veličine G bila jedino u što je stala.

Nakon troje djece, koju ima iz veza s isto toliko muškaraca Ulricha nije stala ni u jedan bikini, a kada je ostala trudna po četvrti put sa sadašnjim suprugom odmah mu je dala do znanja kako će joj, nakon rođenja djeteta platiti operaciju smanjenja grudi.

'Kada ste plavuša s velikim grudima ljudi teško vide nešto osim njih, pogotovo muškarci', rekla je Ulricha koja radi kao voditeljica na švedskoj televiziji.

Najskuplja i najteža operacija kojoj se podvrgla bila je ona tijekom koje su joj smanjene grudi, a nakon skidanja zavoja ugledala je rezultat koji ju je oduševio.

'Imam grudi poput šesnaestogodišnjakinje', tvrdi presretna Ulricha kojoj je posebnim zahvatom uklonjeno i salo na području ispod pazuha.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju