Jedino što ne želite ponijeti sa sobom na proslavu Božića i Nove godine su akne! Ukoliko već duže vrijeme imate problema sa kožom, a niti jedna kozmetika još nije pomogla u rješavanju problema, onda vaša vjerovatno koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici.

Ukoliko već duže vrijeme imate problema sa kožom, a niti jedna kozmetika još nije pomogla u rješavanju problema, onda vaša vjerovatno koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici

Jeste li probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima? Evo kako neke biljke djeluju na ljudsku kožu:

Korijen gaveza sadrži visoki postotak alantoina. Alantoin je hormon koji (samo ako je u svom organskom obliku) inicira stvaranje novih kožnih stanica. Pojačava cirkulaciju krvi u koži, koja tada rezultira povećanim donosom minerala, vitamina i proteina kroz krv u kožu.

Maslinovo ulje, kao što je svima poznato, je snažan antioksidant koji pomaže kod sprečavanja upalnih procesa u koži, te zacjeljuje tkivo i tako usporava proces starenja kože. Sadrži oko 70% mono nezasićenih masnih kiselina (oleinska kiselina) koja pomaže kod uravnoteživanja izlučivanja masnoća u koži, te je zato važno za optimalnu njegu.

Bršljan je biljka koja sadrži saponine (heredakozide B i C). Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu, ali njegova osnovna kvaliteta je da uklanja pretjeranu količinu vode te tako uklanja nakupine masnoće. Bršljan stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih.

Izdvojili bismo akcijski set Masna/nečista koža u kojem dobijete Mlijeko za čišćenje lica i skidanje šminke, Tonik za čišćenje lica, Peeling masku i Regenerativnu kremu, kao i Zimski set koji sadrži Peeling masku, Regenerativnu kremu, Uljnu emulziju za njegu i masažu tijela i Kremu za ruke uz velike uštede ili možete samo kreirati svoj set od 2, 3 ili 4 proizvoda.


Regenerativna krema rješava probleme sa kožom. Krema je lagana i hidratantna te prilagođena svim tipovima kože. Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama.

Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled.

Na web stranici www.biomedis.hr u ponudi imate 19 akcijskih setova uz uštedu do 520Kn, a do 20.12.2008. traje Božićna akcija 'sve po 100Kn'.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom ili na posao.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju