Kraj ljeta je trenutak kada počinjemo razmišljati o obnovi jesenske garderobe, no prije nego krenete u šoping provjerite što imate u ormaru te od stare odjeće napravite novu i modernu te uštedite

Svaka žena koja voli modu i prati modne trendove trebala bi imati dobru krojačicu koja zna i može želje pretvoriti u stvarnost. Početkom svake sezone izlozi prepuni nove odjeće tjeraju nas u šoping, no uz malo kreativnosti komade iz svog ormara možete pretvoriti u trendy odjeću.

Crna suknja

Odjevni predmet koji sigurno imate u ormaru je crna suknja. Ove jeseni će izgledati odlično ukoliko ju osvježite modnim detaljem. Trake će odlično poslužiti umjesto remena, a oblikujte ih u mašnu. Tako obnovljenu suknju možete nositi kao dio dnevnog, no i večernjeg looka.

Traperice i kratke veste

Traperice koje imate u ormaru vam se više ne sviđaju? Dodajte im trakice i šljokice i ukrasite ih. Ove se sezone nosi traper sa sjajnim detaljima tako da ćete od starog dobiti novi, trendy odjevni predmet. Uz tako obnovljene traperice odlično će pristajati kratka vesta kojoj u nekoliko poteza možete dodati glamurozni look. 

Vanjsku stranu i rukave veste ukrasite šljokicama i staru vestu pretvorite u novu poput one koje ste vidjeli u izlogu.

Za ideje je dovoljno prelistati modne časopise i provjeriti što nose zvijezde!

Više u inMagazinu.

Pročitajte i ovo: 

Modni trikovi za visoke i mršave žene

Trikovi koji pomažu pri odijevanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju