Prva asocijacija za novu kolekciju donjeg rublja Agent Provocateur je senzualno, neodoljivo i seksi. Fotografije snimljene za nadolazeću sezonu koje obiluju seksepilom osnažene su manekenkama koje osim donjeg rublja na sebi imaju i crne, lakirane visoke čizme.

Reklame za donje rublje Agent Provocateur djeluju provokativno i seksi , a modeli u različitim pozama odjeveni u atraktivne kreacije pogledom zavode suprotni spol. Posljednja kolekcija ove modne kuće je otišla korak dalje i šokirala. 

Djevojke u kožnim kompletima i izazovnim pozama koje podsjećaju na scene iz sado-mazo filmova, snimljene ispred Selfridgesa u Londonu, samo su uvod u opasne kombinacije koje nudi nova kolekcija ovog poznatog brenda.

Cilj ove provokativne reklamne kampanje je zagolicati mušku maštu

Modeli predstavljaju emancipiranu ženu koja će doći do željenog cilja, ponekad i bez da bira sredstva. Nova žena u modelima Agent Provocateur je  predstavljena kao manipulatorica muškaraca.

Opasan izgled djevojaka je dodatno naglašen odjen visokim, crnim čizmama.

Budući da je Agent Provocateur poznat po izazovnim kampanjama i ovaj su se put pobrinuli da sve bude savršeno pa su angažirali fotografa Tima Bret-Daya.

Žensko rublje reklamiraju podčinjeni muškarci

Rezultat reklamne kampanje je raskošno, zavodljivo i opasno donje rublje, a s obzirom da se kolekcija sastoji i od zanimljivih grudnjaka koji prekrivaju tek bradavice zagarantiran je seksi izgled koji će zagolicati maštu vašeg partnera. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju