Vodeće modno događanje sezone krajem rujna predstavit će elitu hrvatskog dizajna u Zagrebu i na taj način najaviti znakovite promjene na domaćoj modnoj sceni.

Najpoznatiji hrvatski modni koncept, FASHION.HR, ujedinio je snage s brandom DOVE koji od ove sezone predstavlja generalnog pokrovitelja modnog događanja. Modno događanje će se održati od 24. do 26. rujna na lokaciji Stare tvornice Zagrepčanka.

DOVE i FASHION.HR već dvije godine uspješno surađuju na međunarodno priznatom projektu 'Kampanja za stvarnu ljepotu'.

DOVE FASHION.HR će U tri tematske večeri, neslužbenog naziva GLAMOUR, CHIC i AVANGARD predstaviti najkvalitetnija dizajnerska imena u zemlji: Ivica Skoko, eNVy room, Zoran Mrvoš, Nataša Kos, Robert Sever, Igor Galaš, Ivica Klarić, Stjepan Čuka, Branka Donassy, I-GLE, Ivana Barač, Ivona Martinko i XD Xenia design.

Na originalnoj i avangardnoj lokaciji Stare tvornice Zagrepčanka velikim imenima pridružiti će se i dva mlada dizajnera u sklopu programa FASHION.HR+ koji će služiti isključivo kao potpora neafirmiranim modnim talentima.

Dove Fashion.hr će tijekom tri tematske večeri, neslužbenog naziva Glamour, Chic i Avangard predstaviti najkvalitetnija dizajnerska imena.

'Promjena je riječ koja je fenomenološki obilježila globalno društvo u ovoj godini stoga mi u FASHION.HR konceptu također biramo promjenu kao svoju nit vodilju za budućnost. Godinama smo odlučno i suvereno radili na decentralizaciji hrvatske mode zahvaljujući gradovima kao što su Varaždin i Zadar, ali sada je vrijeme za direktan i snažan fokus na same dizajnere.',komentirao je Vinko Filipić, direktor i osnivač koncepta.

Svjetski nagrađivani Igor Galaš, prestižni modni trendsetteri Robert Sever i Ivica Klarić, kultne I-GLE i avangardne doajenke modne scene ovih prostora Branka Donassy i Ksenija Vrbanić za XD Xenia design samo su neka od imena koja će ispuniti Staru tvornicu Zagrepčanka svojim inventivnim prijedlozima.

Da će rujan biti u znaku mode poručuju brojna događanja koja će se odvijati neposredno prije i za vrijeme samih revija.

DOVE FASHION.HR još jednom je okupio najbolje stručnjake u Hrvatskoj koji će biti zaduženi za visoku kvalitetu događanja koje modna kritika i šira javnost posljednjih nekoliko sezona sve više zamijećuje i neosporno pohvaljuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju