Vrijeme božićnog darivanja je iza nas, no pokloni se srećom dijele tijekom cijele godine. Prema najnovijem istraživanju, oni su i sve neobičniji, jer jedna od deset osoba mlađih od 35 godina svom bi partneru poklonila botoks! Ipak, većinu bi taj dar naljutio!

Kupujete li botoks svojoj voljenoj ili voljenom na dar, šaljete i ozbiljnu poruku kako hitno nešto mora učiniti po pitanju starenja,a to nije dobro...

Prema istraživanju koje je obuhvatilo više od tisuću ispitanika, a provela ga je britanska Udruga za zaštitu potrošača, botoks je sasvim prikladan poklon za najdraže osobe.

No, primatelji takvog poklona bi se mogli uvrijediti. Naime, rezultati ispitivanja pokazali su da bi se čak 73 posto primatelja takvog dara jako uvrijedilo.

Polovica ispitanika u dobi od 16 do 24 godina izjavila je kako bi se osjećala uvrijeđeno takvim poklonom, a isto je reklo i 45% osoba u dobi od 55 do 64 godine.

Injekcije botoksa su najčešći oblik kozmetičkih zahvata i jedan su od najučinkovitijih tretmana protiv bora. Ipak, dugoročne posljedice korištenja botoksa nisu potpuno poznate.

Osim toga, kupujte li botoks svome partneru ili partnerici, primjerice za rođendan, šaljete i poruku kako se vaša draga ili dragi ozbiljno naborala. Sličan učinak bi vjerojatno izazvala i anti-age krema kao izbor za poklon.

Stoga, kada vaša draga slavi rođendan, odlučite se za parfem ili skesi donje rublje, a botoks ostavite njoj na izbor i to tako da joj, ako to žarko želite, darujete keš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju