Lijepa Elizabeth Hurley priznala je da na njoj nema niti jednog 'popravka' kirurškim nožem. Sve je na njoj prirodno i rezultat vježbanja i pravilne ishrane

Britanska glumica Elizabeth Hurley priznala je kako s godinama žena treba puno više vremena ulagati u sebe kako bi ostala njegovana i lijepa. Premda je većina žena toga i sama svjesna, poznata ljepotica otkrila je da niti njoj nije lako u održavanju dotjeranog izgleda.

Jedino čega se nikad ne odričem je čupanje obrva jer bi bez toga one izgledale kao zarasli žbunj

'Kada ste stariji trebate redovitije ići kod frizera, čupati obrve i obavezno više vježbati. Ako od svega toga ne odustanete, više ćete se isticati među ženama svoje, ali i mlađe dobi' poručila je Elizabeth na nedavno održanom partyju 'Fabulous at Every Age' na kojem je bila domaćica.

Zvijezda filma 'Austin Powers' tvrdi i da njena ljepota apsolutno prirodna, bez ijedne 'popravke' kirurškim nožem.

Seksi Hurley zasjenila Kelly Brook

Grudi izvan haljina: trend među ljepoticama

'Ne budite smiješni. Ja sam upravo onakva kakva izgledam, bez ikakvih plastičnih operacija. Nemam čak niti poseban tretman ljepote. Jedino čega se nikad ne odričem je čupanje obrva jer bi bez toga one izgledale kao zarasli žbunj.

No, kako se u metabolizmu događa velika promjena nakon četrdesete godine, moram pripaziti što jedem jer sam po prirodi prilično pohlepna' dodala je glumica.

Jednim klikom postanite obožavatelj Zadovoljne na Facebooku!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju