Toliko odjeće i premalo prilika za nošenje je problem koji muči mnoge slavne dame, no dosjetljiva Eva Longoria Parker je smislila odličan plan. Dodjelu nagradu na kojoj je bila voditeljica pretvorila je u modnu pistu i presvukla se čak sedam puta.

Dodjela nagrada ALMA koja je održana u Los Angelesu bila je u znaku Eve Longorie Parker. Očajna kućanica nije primila pohvale za svoj rad, no dobitnike je zasjenila izgledom i kreacijama.

Na pozornici se pojavila u glamuroznoj crno bijeloj kreaciji s velikim izrezom koji je otkrio njezin dekolte. Iako je zaustavila dah mnogima u dvorani, već prilikom sljedećeg izlaska na pozornicu Eva je pokazala drugu haljinu. Smaragdno zelena kreacija s velikom mašnom na ramenu donijela je dašak Hollywooda na scenu, a nakon toga su uslijedila duga uska haljina s dubokim dekolteom i širokim rukavima te haljina od bijelog satena.

Tijekom večeri Eva Longoria parker se presvukla još dva puta, a svaku je haljinu pratila i druga frizura.

Nagrade ALMA je latino inačica Oscara, a tijekom godina održavanja stekla je veliku popularnost.

Ove su godine priznanja za svoj rad primile glumice Penelope Cruz i Salma Hayek, no Eva je uspjela pokupiti svu pažnju i pohvale svojom mini modnom revijom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju