Jedna od najljepših i najseksepilnijih žena na svijetu zabrinuta je za svoj izgled. Eva Mendes smatra kako njezine obline u krivo odabranoj odjeći izgledaju neukusno pa prilikom svakog šopinga hoda po 'tankoj linij' ukusa

Ljepotice koju krase tamna koža i prirodne pune usne prošle je godine izazvala pravu pomutnju kada joj je u zabranjenoj reklami za parfem Calvina Kleina izvirila bradavica, a svoje prekrasne obline pokazala je i u reklamnoj kampanji za Calvin Klein donje rublje.

Eva ima čvrsto i zategnuto tijelo koje održava vježbanjem, no zadržala je i prave ženske obline. Voli odlaziti na treninge, no najteže joj padaju vježbe za gornji dio tijela.

'Volim svoje obline i često ih ističem, no moram biti oprezna prilikom odabira odjeće', rekla je Eva u magazinu Marie Claire te dodala kako joj ponekad haljine izgledaju ženstveno, no kada ih odjene stvar se pretvori u potpunu katastrofu.

Eva Mendes: Istina o mojoj bradavici

Eva: Volim muškarce koji mi gledaju u guzu

'Seksi obline u krivo odabranoj odjeći mogu postati neukusne u sekundi', tvrdi lijepa Eva.

Glumica koja uživa u svojoj 35. godini priznala je i kako joj nije bilo lako prihvatiti slavu. U tome su joj pomogle četiri godine terapije.

'Žena sam koja je prošla kroz neka životna iskustva tijekom kojih su mi terapije uistinu pomogle. Hvala Bogu na terapijama!, rekla je Eva te dodala kako voli samo sjediti i razgovarati s nekim za koga nije emotivno vezana.

Seksepilna glumica je otkrila i da voli groblja jer su mirna i tiha mjesta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju