Zašto je pred oštrim okom našeg Gurua bježala Nina Badrić? Što je to šokiralo gurua da je shatio kako Jelena Veljača, Ljupka Gojić i druge predstavnice Gornjeg doma nisu prava slika Hrvatske i tko je napokon zaradio trojku, doznajte.

Vanja Rupena jedina koja sustavno gradi karijeru, pokazala je kako uvojek zna biti i moderna pa je zbog konjičke kapice zaradila čistu peticu. Od koje je daleko Ivana Kindl za koju je jasno da je napravila pomak od početka karijere, ali kreće se puževim korakom pa se guru plaši da Ivana ne bi ostala samo na mrvicama.

Ni ovaj tjedan nije mogao proći bez sveprisutne obitelji Nižetić, dok se Luka skida sestrica Petra penje se na listi Fashion Gurua, koji joj je zbog moderniziranih turskih špricka traperica i pepita kaputića dodijelio trojku.


Prilika za pokazati što imaju u ormaru dobile su poznate dame na promociji priručnika o vjenčanjima Saše Šekoranje. Otprilike 20 tisuća eura sjedilo je u publici, a guruu je za oko zapela Jelena Veljča koju očuigledno ne zabrinjava recesija. Haljina u kojoj se pojavila stoji tisuću eura, o dodacima da ne govorimo.

Ivana Husar nije Heidi Klum na čemu joj Guru ne zamjera ali zamjera što ne zna zakamuflirati nedostatke. Pa joj savjetuje da se malo potrudi i neka krene na sport.

'Kada je Ljupka svojedobno sa putešestija pokazala ženama nogometaša Balenciagine torbice sve su promijenile religiju', sada Ljupka čini isto novom torbom koju će uskoro imate sve.

Nina Badrić nakon prošlotjedne guruove opaske ovaj je tjedan bježala pred kamerama a rano je napustila i event jer čini se nije mogla konkurirati preslikama američkog Voguea.

Turbo folk parada šokirala je gurua, koji se suočio s tužnim jer Gornji dom koji čine Veljača i ekipa nije stvarna slika Hrvatske. Nju čine silikoni, jeftine krpice i umjetne plavuše.

Više u Red Carpetu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju