Michelle je svima pokazala da nije podložna isfuranim američkim dizajnerima, a njezin suprug, novi američki predsjednik Barack Obama također je uspio izgledati svečano, no ne i pretenciozno.


Došao je i taj dan, kada su ponovno sve oči uprte u Ameriku i njihovog novog predsjednika. Prvi se put nakon Kennedya obraća takva pozornost na novog američkog predsjednika i Prvu damu. Sve se pomno prati - od toga što će reći, kako će sjediti, pa do toga što ima na sebi.

Oduvijek je odjeća bila vrlo bitna za polaganje prisege kod Amera. Sjetimo se samo kako je Jackie postala modna ikona i na inaguracijij svima pokazala kako Prva dama mora izgledati.

Michelle Obama izabrala je haljinu američke dizajnerice kubanskog podrijetla Isabel Toledo. Time je pokazala da nije podložna isfuranim američkim dizajnerima poput Caroline Herrere, već da zajedno sa suprugom želi unijeti novitete u američki život

Koja je Prva dama nakon nje napravila takav pomak? Bush, ne hvala!

I ovim odlaskom njih dvoje su dali do znanja da je njihovo vrijeme u vrhu politike gotovo. Tako je za prvo službeno pokazivanje mlada intelektualka Michelle Obama pokazala da je dostojna zamjenica Jackie O.

Izabrala je vrlo svečanu, elegantnu i jednostavnu kreaciju američke dizajnerice kubanskog porijekla Isabel Toledo. Time je svima pokazala da nije podložna isfuranim američkim dizajnerima poput Caroline Herrere koju inače obožavaju prve dame, već da, zajedno sa suprugom, želi unijeti novitete u novi američki život.

Zlatna uska haljina koja ima prateći ogrtač iste boje samo pojačava novo sunce koje dolazi u Ameriku, a s time i u cijeli svijet. Iskreno držim fige.

Prva glava Mr. Obama se odlučio za također svečano izdanje ali isto tako nije izgledao pretenciozno. To je već sve viđeno kod političara, ali pak je drugačije od bilo kojeg našeg. Kako to?

Vrlo jednostavno, on je uložio u svoj izgled jer ipak ga gleda cijeli svijet. Njegova besprijekorna bijela košulja, koja je fino ištirkana nijednom našem političaru ne bi odgovarala jer bi ih stezala, gušila dok jedu janjetinu i prije izlaska bila bi zaflekana.

A on nije napravio ništa spektakularno, samo se potrudio da izgleda najbolje za dan na kojem je želio da ga ljudi dožive kao čovjeka koji će ih spasiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju