Fashion Guru se ovaj tjedan pozabavio Simonom Gotovac i cicama Nives Drpić, te usput pohavlio malu Dvornikovu, dok su strašnom sudu naroda za oko zapele noge Marije Cvitanović i debela koljena njezine imenjakinje Husar

Fashion Guru predložio je Simoni Gotovac ulogu u niskobudžetnom porno filmu jer jedino tamo može uspjeti u svojoj odjeći, dok je Elu Dvornik pohvalio zbog odličnog stylinga. Ipak, trebala bi vježbati hodanje u visokim petama.

Sveprisutna Stefani Hohnjec ponovo je odjenula crnu minicu koju će joj netko uskoro morati kirurški odstraniti, a Fashion Guruu je za oko zapela i Nives.

Fashion Guru o Lambaši i Modnom Mačku

Gospođa Drpić koja doživljava orgazme jedino od svog pojavljivanja u medijima silom želi biti hrvatska Victoria Beckham, no on joj savjetuje da se drži svojih cica i jeftinog stylinga.

Glas naroda pohvalio je Mani Gotovac i njezino atraktivno i hrabro odjevanje za svoje godine. Ipak misle kako nosi malo previše skaja i robe iz kineskih dućana. Možda bi joj prava hrvatska pamućna roba bolje pristajala. Marija Cvitanović bi trebala nositi kraće haljine da joj se vide noge, a njezina imenjakinja marija Husar pak ne zna procijeniti što joj dobro pristaje i nosi kratku haljinu koja otkriva debela koljena.

Više na stranici: Red Carpet


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju