Tradicionalno Fashion Guruovo godišnje ocjenjivanje modnih pothvata donosi Red Carpet u nedjelju 11. siječnja. Gledatelji imaju priliku saznati tko je dospio na listu najbolje odjevenih osoba prema oštrom sudu Fashion Gurua.

U pregledu najlošije odjevenih, Fashion Guru je osmislio kategorije 'Stilski nekrofili', 'Najprostituiranija haljina', 'Najgora frizura', 'Najjači blajh ' i brojne druge u kojima bi se zasigurno malo tko poželio pronaći

Fashion Guru, Boris Banović dobro je proučio modne kombinacije hrvatskih jet settera tijekom cijele godine i napravio TOP 20. Za razliku od dosadašnjih lista ovaj put Guru uvodi i neke nove kategorije.

Vidjet ćemo tako 'one koji se najviše trude' kao i 'one koji najviše novca troše na odijevanje', ali što im prema sudu Gurua ne pomaže. Boris je ove godine uveo i kategoriju 'Zaljubljena u stil svog dečka', a Fashion Guru će izdvojiti i najusklađeniji par u Hrvatskoj.

Nakon što je svjetska fashion scena ostala bez kontroverznog modnog kritičara Mr. Blackwella, koji se proslavio svojim godišnjim listama najgore i najbolje odjevenih slavnih osoba, u ovom dijelu Europe preostale su jedino top liste našeg Fashion Gura.

I dok brojni jet setteri sa strepnjom iščekuju listu najbolje odjevenih, Fashion Guru će se pozabaviti i listom najlošijih modnih kombinacija, te ih idućeg tjedna u Red Carpetu u svom stilu prokomentirati i tako zasigurno dići još više prašine.

U pregledu najlošije odjevenih, Fashion Guru je osmislio kategorije 'Stilski nekrofili', 'Najprostituiranija haljina', 'Najgora frizura', 'Najjači blajh ' i brojne druge u kojima bi se zasigurno malo tko poželio pronaći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju