Severina je najpoznatija pin-up djevojka, Branko Đurić namješta frizuru petardama, Igor Hajdarhodžić ima novu mantru, a kaputići od činčila ponovo su najpoželjniji odjevni predmeti. Sve o tome zna Fashion Guru!

Zavirite li na stranice Wikipedije otkrit ćete kako je Severina stala uz bok Marilyn Monroe i postala najpoznatija pin-up djevojka, no s obzirom da tamo svatko može napisati što želi sljedećeg tjedna Boris Banović postaje novi James Bond. Tiho, jer to je ekskluziva!

Ipak Fashion Guru zamjerio joj je odjevnu kombinaciju u kojoj se pojavila na nastupu u Opatiji. Duga večernja haljina nikako ne pristaje uz njezine hitove, no uzmemo li u obzir da se planira udati sve joj je oprošteno.

Njzina kolegica Nina Badrić zaslužila je same pohvale, teatralna i glamurozna zaslužila je čistu peticu od Borisa Banovića za styling, glas i stas.

Da žene najradije nose krzno još je jednom pokazala Nikolina Pišek. U Opatiji se šetala u dugim i kratkim krznenim kaputićama te uz njih pokazala svoj zaštitni znak - duge noge koje ne nemjerava skrivati u trapericama.

Estradnim kolegicama pridružila se i Višnja Pevec. Njezina namjera je bila pokazati kako uz dobar glas ima i smisla za dobro oblačenje. Fashion Guru je uz sve to primjetio i kako joj je frizura uvijek postojana.

Probleme s frizurom ima i Igor Hajdarhodžić, no i za njega postoji rješenje. Dovoljno je samo da svaki dan sto puta ponovi mantru - operi kosu, operi kosu...

Što Boris Banović misli o Miji Kovačić, stilu Luke Nižetića i mladog Armana koji se fura na njega pogledajte u Red Carpetu.
 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju