Plavooka Nataša Janjić u svom prvom intervjuu nakon otkrivene afere s oženjenim Joškom Lokasom pričala je o svojoj boji kose, hrvatskoj modi i tajnama dobrog izgleda

Nataša Janjić, junakinja filma 'Kenjac' Antonija Nuića dala je prvi intervju nakon otkrivene afere s oženjenim Joškom Lokasom.
 

Za intervju časopisu Gloria Glam fatalna glumica zablistala je uz jednog od ponajboljih hrvatskih vizažista Saše Jokovića te uz styling Viktora Drage na čijem se modnom projektu nije pojavila prošlog vikenda. Iako nije uživala u modnim kreacijama na Cro-A-Porteru, priznala je kako voli hrvatske dizajnere.

'Kod nas ima jako puno talentiranih imena i pokušavam pratiti što se događa na našoj modnoj sceni. Nekada nešto posudim, a ponekad i sama priuštim' otkrila je Nataša.

Veza s Joškom Lokasom nije ju proslavila, već joj je među kolegama donijela negativni publicitet.

Tako na održanom Sarajevo film festivalu, filmska ekipa na čelu s njenim bivšim partnerom Antonijem Nuićem, nije pozvala Natašu na zajednički party što ju je jako povrijedilo.

Njena boja kosa definitivno je razlike od njezinih kolegica te ističe kako je privatno nikad ne bi mijenjala, dok je za potrebe filma spremna za kompromise.

'Obožavam svoju boju kose i znam da je posebna. Kao dijete sam patila, ali sada sam zadovoljna jer sam drugačija od ostalih' zadovoljno je priznala Nataša.

No, osim po kosi, talentiranu glumicu zasigurno ćemo pamtiti po aferi, navodno već preraslu u vezu, s oženjenim muškarcem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju