Indijska glumica Freida Pinto čija je prva uloga u 'Milijunašu s ulice' očito bila i presudna, postala je 'it' djevojka, pa je tako Chanelovu pret-a-porter reviju pogledala u prvom redu. Kate Moss i brojne ljepotice sjedile su u prvom redu, no sve su oči bile uprte u Freidu

Bivša menekenka Freida Pinto znala je pozirati u prvom redu na Chanelovoj reviji.

Ostala lica bila su dobro poznata - Kate Moss, Mario Testino, ClaudiaSchiffer, Mario Testino i brojne ljepotivce, no sve su oči bile uprte u prelijepu Freidu koja se znala odjenuti za Lagerfeldov show.

Freida je odabarala bijelu coctail haljinu, a kosu je splela u jednostavnu punđu, baš kao i Kate Moss koja kao da se nije previše potrudila za prvi red. Kate je odbarala dosadno crno odijelo.

Njezina zemljakinja Lily Allen poznata je po svom pomakanju stila, pa iako je došla od glave do pete u Chanelu i nije se previše proslavila. Nježno ružičasta mini haljina s crnim detaljima je bila dobra, ali ne za nisku i punašnu Allen.

Manekenka i i dugogodišnja Lagerfeldova muza Claudia Schiffer izgledala je poput kraljice, a odabrala je svilenu blizu i suknju iz Chanelove kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju