Japanke su nezaobilazne u gotovo svim prigodama, a mnogi ih, poput Kim Kardashian imaju i po nekoliko stotina pari. No, otakako su se pojavile popularne 'gladijatorice', čini se kako su japanke dobile opasnu konkurenciju

Žute, crvene, cvjetne, zlatne... one koje dizajnira Gisele Bundchen ili sportske, japanke su već nekoliko godina nezaobilazne u svakodnevnim prilikama, pa čak i večernjim.

No, otkako su se pojavile gladijatorice, japanke su dobile opasnu konkurenciju.

Primjerice, Fergie, pjevačica grupe Black Eyed Peas kreirala je vlastitu liniju cipela čiji su glavni adut upravo gladijatorice.

- Ja sam ljubiteljica cipela i vjerujem da pravi par cipela može promijeniti cijeli outfit, pa čak promijeniti ženino mišljenje o sebi samoj.

Fergie je priznala kako obožava modne dodatke i ništa ne baca. Sve je to povezana s njezinom patološkom ovisnošću o novim cipelama. Pjevačica ih trenutačno broji preko 500 pari, a u svojoj kući radi novu u sobu u kojoj će imati samo ormare.

Fergie nije usamljena među dama u svijetu showbiza. Glumice Kate Hudson i Megan Fox također imaju pozamašan broj cipela u svom ormaru i rijetko se uspijevaju oduprijeti želji za još samo jednim novim parom!

- U visokim petama se osjećam mnogo sigurnije, a najopuštenije u gladijatoricama, kazala je Fergie.

No, između japanki i gladijatorica zapravo uopće ne morate birati - možete imati oboje. Sve toplije vrijeme je na vašoj strani!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju