Otvorenju 66. Venecijanskog filmskog festivala prisustvovale su mnoge poznate osobe. Kao i uvijek na takvim okupljanjima filmove su zasjenili glamur i večernje toalete, a uz talijanske ljepotice pažnju je plijenila i Eva Mendes

Najočekivanija gošća crvenog tepiha je bila Eva Mendes. Izgleda kako je glumicu izmorio let iz Los Angelesa jer su mnogi primijetili njezino umorno i natečeno lice.

35-godišnja glumica je unatoč natečenom licu izgledala elegantno u crveno crnoj večernjoj haljini Dolce & Gabbana iz kolekcije za proljeće/ljeto 2010.

Zabavu nakon premijere filma 'Baaria' koji je otvorio 66. Venecijanski filmski festival provela je u društvu Flavia Briatorea i njegove suprugu Elizabette Gregoraci. I ona se na crvenom tepihu pojavila u atraktivnoj crvenoj haljini kratkog prednjeg djela, koja je otkrila njezine duge noge.

Seksi glamour venecijanskog crvenog tepiha

Talijanska glumica Maria Grazia Cucinotta, koja ima ulogu u filmu 'Baaria' priredila je pravu poslasticu paparazzima pozirajući na plaži, a za večernje pojavljivanje na crvenom tepihu je odabrala ljubičastu haljinu koja je otkrila njezino bujno poprsje.

Baš kao i Eva Mendes i lijepa glumica Margareth Made se odlučila za elegantnu bijelu haljinu koju potpisuju Dolce&Gabbana.

Crvenim tepihom su uz Evu Mandes, Flavia Briatorea i Elizabette Gregoraci prošetali i Ang Lee, Giuseppe Tornatore, Andrine Bonnaire, Luciano Ligabue i Laura Chiatti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju