Hrabra Kim Cattrall u 52-oj godini sjela je uz bok mladim dvadesetogodišnjim modelima i slikala se u toplesu kako bi pomogla u stvaranju moderne verzije Ticijanovog remek djela Diana i Akteon

Kim Cattrall pridružila se mladim djevojkama u remakeu Ticijanovog remeka djela, te tako pomogla ukazati na probleme s kojim se sureće umjetnost u Velikoj Britaniji

Glumica koja je svoje tijelo pokazala u seriji Seks i grad ovaj put je hrabro sjela pored mladih modela iz kazališne trupe La Clique.

Umjetnik i fotograf Tom Hunter i BBC udružili su se kako bi stvorili modernu verziju Ticijanovog remek djela, a gola Kim Cattrall pomoći će im da ukažu na probleme s kojima se susreće umjetnost u Velikoj Britaniji.

Kim se pojavljuje u ulozi Diane, a osim mladim djevojkama, okružena je i muškim modelima.


'Kim Cattrall je idealna Diana. U 52-oj izgleda odlično, poput grčke božice. Ona posjeduje kobnu ljepotu' rekao je Tom Hunter.

Kim, čiji roditelji su iz Velike Britanije često odlazi u Nacionalnu galeriju u Londonu, a posebno uživa u Ticijanovom radu.

'Dok gledam njegove slike čini mi se kao da sam u prisustvu božanstva' rekla je Kim koja je stavila svoju ljepotu u službu umjetnosti.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju