Jedna od rijetkih poznatih žena koja se bez kompleksa pojavljuje u javnosti bez šminke jest Gwyneth Paltrow. I tada, s kosom svezanom u rep, djeluje samopouzdano i itekako zadovoljno.

Paparazzi su ovih dana u Londonu usnimili Gwyneth Paltrow ispred fitness centra u kojemu je odradila svoj plesni trening kojeg redovito pohađa.

Dok bi se druge zvijezde okružene tjelohraniteljima skrivale iza golemih sunčanih naočala, ona je bez pretjerane strke pričekala svog vozača.

Dok bi se druge zvijezde okružene tjelohraniteljima skrivale iza golemih sunčanih naočala, ona je bez pretjerane strke pričekala svog vozača

Ono što posebno iznenađuje jest da je bez trunka šminke na licu te kosom svezanom u rep koji je otkrivao neobojani izrast, neopterećeno čekala da okupljeni fotografi obave svoj posao.

Paltrow se riješila suvišnih kilograma

Oviha dana njena prijateljica Madonna prekinula je suradnju s popularnom trenericom Tracy Anderson koju joj je preporučila upravo Gwyneth. Iako se kraljica popa godinama tesala uz posebne metode vježbanja, Tracyno društvo za nju je navodno bilo prenaporno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju