Svima onima kojima je odsadilo u istim prilikama odjevati iste haljine koje imaju u ormaru, a minus im je već u užarenom crvenom Topshop je osmislio modno-humanitarnu kampanju

Bliži se vrijeme blagdana s najvećim brojem zabava. Božićni susreti i vesela novogodišnja slavlja u pravilu su prilike kada volimo izgledati barem malo svečanije nego inače.

Vođeni tom idejom, kao i neospornom činjenicom da se žene vrlo brzo zasite onoga što imaju u ormaru, britanski modni brend Topshop osmislio je kampanju iznajmljivanja haljina.

Dvadeset poznatih osoba među kojima su Kate Moss, Scarlett Johansson, Freida Pinto i Dita Von Teese odlučile su sa svima podijeliti svoje omiljene kreacije

No, u takvoj ponudi neće biti modne krpice s etiketicom Topshop, već s potpisom najeminentnijih imena mode. Ono što cijelu ideju čini dodatno zanimljivom su prave vlasnice tih dizajnerskih dragulja.

Božićna kolekcija Kate Moss za Topshop

Dvadeset poznatih osoba među kojima su Kate Moss, Scarlett Johansson, Freida Pinto i Dita Von Teese odlučile su sa svima podijeliti svoje omiljene kreacije. Razlog takvom pothvatu još uvijek nisu teške mjere recesije, već humanitarni karakter ovog simpatičnog modnog pothvata.

Za cijenu od 40 funti ili 320 kuna možete tako iznajmiti svečanu Burberry haljinu Friede Pinto ili pak haljinu leopardovog uzorka prelijepe Scarlett Johansson.

Svilena haljina u smeđim tonovima ponuda je Kate Moss, dok je kraljica burleske Dita Von Teese donirala svoju zavodničku satensku haljinu ponoćno plave boje.

Haljine se od 7. do 23. prosinca mogu posuditi na jedan dan, nakon čega idu na on-line aukciju na kojoj će ljubiteljice haljine ili njezine vlasnice, kreaciju moći i kupiti.

Vruća Scarrlett Johansson okupana mirisom

Ovakva akcija dokazuje kako ekonomski teška vremena ne moraju biti i modno neprivlačna, jer uz malo kreativnosti i pozitivnog duha s modom se možemo igrati i uljepšati apsolutno svaku životnu priliku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju